ONLINE időpont foglalási NAPTÁR 

szolgáltatások regisztrálása 

már havi 1.000 FT -tól  !

Regisztrálj

a BELÉPÉS menüben – ekkor csak időpont foglalásra kapsz jogosultságot!

Tesztelj

Indítsd el a 30 napos ingyenes teszt verziót. Töltsd fel a szolgáltatásodat.

Rendeld meg

Ha tetszik az Online naptár, rendeld meg a Árak menüpontban!

TIPP: Válaszd a kiemelt támogatást!
A Naptár Plusz előfizetésben mindent feltöltünk helyetted.

Az Online naptárat  a jelentkezéstől számítva 30 napig ingyen használhatod.

A szolgáltatásod  regisztrálásához emailt fogunk küldeni,  további részletek az emailban.  A 30 nap után dönthetsz hogy megrendeled a naptárat vagy szolgáltatásod törlődni fog. .

Az Online Naptár használata csak  1.000 Ft / hó .  ( + Áfa)
Ez nagyon jutányos ár.  Megengedheted magadnak.
Az oldaladhoz a megjelenési minta INGYENES !
Nem kell több százezer forintot költened weboldalra.
Egy mai modern weboldalad lesz, és nem kell semmit telepítsél.
Válaszd ki : DEMO1, DEMO2, DEMO3 ..  DEMO megnevezésű minták.
Jelentkezz a 30 napos ingyenes teszt verzióra és minden tudnivalót elküldünk.
Ne aggódj, hogy nem sikerül valami, nézd meg a videókat!

Itt  találod a Megrendelőt, az árakkal együtt.      ÁRAK      Éves megrendelés esetén  – 17%  kedvezményt adunk.  Tedd be a KOSÁRBA a 6 hónapos vagy a 12 hónapos NAPTÁR rendelést.  Ha szeretnél,  tegyél bele Extrákat is.  A megrendelésed után elküldjük a befizetéshez szükséges adatokat Neked emailban.

Ha nem találod az árlistában amit keresel, itt vedd fel velünk a kapcsolatot. .

E-mail cím:*
Neve:*
Telefonszáma:
Milyen regisztrációra kérsz ajánlatot: Alap naptár 1 szolgáltatáshoz

Cég részére több naptár kezelése

Extrák

Ingyenes használat feltételei

Milyen időszakot szeretnél: 6 hónapra

12 hónapra

Jelentkezz a 30 napos ingyenes teszt verzióra és feltétlenül nézd meg a videókat!  Utána regisztrálj be az oldalon,  csak ezután kezdd el a feltöltést. Szolgáltatásodról annyi információt adsz meg amennyit szeretnél.  Lesz neve, címe,  bemutatkozás, egyéb információk, és aktuális hírek.   Ha üresen hagyod,  akkor is minden működni fog!  DE NEM LESZ SZÉP ! Kérünk,  írd le pár sorban amit leendő megrendelőidnek Magadról elmondanál.

Az összeget utalhatod vagy befizetheted bankban, ha nincs internetes utalási lehetőséged.  Az utalásban a megjegyzés rovatba tedd bele a megrendelés számot.  Az összeg beérkezése után küldjük neked a számlát az email címedre.

Az Online naptárad beállítása kb. 5 perc alatt készen lesz. Mely napokra szeretnél szabad időpontokat megadni?  NEM szükséges az összes nyitvatartási időt megadnod,  biztosan vannak állandó megrendelőid.  Első időszakban csak néhány szabad időpontot adj meg, ha betelt akkor bővítheted bármikor ! A naptár beállításról is küldünk neked egy videó anyagot.

Minőség biztosítási lépéseket fogunk használni. Weboldalunk minősége érdekében minden szolgáltatást ellenőrzünk.  Ez nem cenzúra, de bármi nem jelenhet meg az Interneten.  Kérünk Téged, hogy jó minőségű max. 1 MB méretű képeket tölts fel. Nagyobbakat nem javasolunk, mert lehet, hogy megrendelőid mobiltelefonon nézik a naptáradat és lassú lesz az oldal megjelenése. Feltöltés után néhány órán belül átnézzük, és amint készen vagyunk, megjelennek az adataid.