Szerződés / használat feltételei:

1. Nem tárolunk személyes adatokat, csak a szolgáltatásod legfontosabb jellemzőit. Ezért nincs adatvédelmi szabályzatunk.  A feltöltött Adataidat nem adjuk ki 3. félnek,  és nem használjuk reklám célokra.  A rendszer működésével kapcsolatos információkat kapod meg emailban. Naptáradban csak a szolgáltatás címe található meg, de rendelhetsz Inkognitó módot is, ha szeretnéd!

2. A weboldalt bárki használhatja, de csak saját felelősségére. A feltöltött adatokkal kapcsolatban a felelősség annak tulajdonosát terheli. Ez vonatkozik a feltöltött képekre, videókra, adatokra, időpontokra egyaránt. A feltöltött szabad foglalható időpontok valódiságáért az felel, aki feltöltötte. A Weboldal üzemeltetői nem ellenőrzik, és nem biztosítják ezen időpontok foglalhatóságát.

3. Tilos feltölteni másokat sértő tartalmakat,  reklámokat, melyek 3. féltől jövedelmet generálnak.

4.  Fenntartjuk a jogot, az általunk nem támogatott tartalmak törlésére.

5.  A weboldalra történő regisztrálással elfogadod ezeket a feltételeket.  Feltöltött adataidat bármikor törölheted.  A feltöltéssel jogot adsz a szolgáltatónak arra, hogy a feltöltött adataidat kezelje.

6. Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalon tárolt adatok vonatkozásában,  az elérhető funkciók felhasználása során okozott kárért, vagy elmaradt bevétel miatt. Kérünk, olvasd el a Gyakori Kérdések pontot a lap alján!

7.  A feltöltött adataidat és a beállítási paramétereket bármikor megváltoztathatod.  Ennek módjáról részletes tájékoztatást találsz a Gyakori kérdések szekcióban. Viszont az általad megváltoztatott paraméterek megfelelő működésére nem vállalunk garanciát. A módosításokért Te vállalsz felelősséget. A feltöltött adatokat ellenőrizzük, csak utána jelennek meg a weboldalon. Naptáradat MI állítjuk be neked,  de a működési paramétereit bármikor módosíthatod, miután belépsz a rendszerbe, a paramétereket részletesen megtalálod a Gyakori Kérdések linken.

8. Vendégeid időpont kérésére minél előbb válaszolj! ( legkésőbb 24 órán belül!) Azokat az elhagyott oldalakat, ahol a regisztrált szolgáltató nem reagál a lekérésekre 1 hétig sem, azokat ALVÓ állapotba tesszük,  azért hogy ne okozzunk csalódást a vendégeknek.  Ha szabadságra utazol, a bemutatkozó szöveged elejére írd ki,  hogy mettől – meddig vagy távol, és csak utána fogsz válaszolni.

9.  Kapcsolat:  regisztrált felhasználóink részére az adatbázisban üzenetküldési funkció került beépítésre,  itt tudsz kapcsolatba lépni velünk, és itt fogunk válaszolni.

10.  Amennyiben kiderül, hogy valamely cég vagy szolgáltatás regisztrációját olyan személy kezdeményezte, aki nem jogosult erre, a regisztrációt felfüggesztjük.

11.  A Naptár használatát a megrendelés előtt 30 napig ingyenesen ki lehet próbálni. Utána a legkisebb megrendelhető időszak 6 hónap, ezen időszakon belül lemondást nem tudunk elfogadni. Pénz visszatérítés a megrendelt szolgáltatás után nem kérhető.

Budapest,  2018 Január 1.