Ennyire EGYSZERŰ a szolgáltatásodat feltölteni:

Szolgáltatásod bemutatása

Gondold át, és írd le előre , mit szeretnél megadni magadról?  3 különálló nagy szövegdobozod lesz. Bemutatkozás, technikai részletek és egyéb . Végigviszünk az adatmezőkön, megmutatjuk, mit hova kell beírnod.  Email címed, telefonszámod nem jelenik meg, csupán az, amit szeretnél.

Regisztráció

Az oldal alján találod meg a Szolgáltatás feltöltése linket.  Regisztrálj a weboldalon,  majd jelentkezz a 30 napos ingyenes tesztre, és mi  levélben elküldjük azt a videót melyben bemutatjuk a feltöltés lépéseit. NEM kell semmit telepítened, csak bemásolod a szöveget amit megírtál.  Ha nem találod az emailt, nézz be lent a Gyakori kérdések részbe.

Extra funkciók

Ha a 30 napos teszt alatt megkedvelted a naptárunkat,  rendeld meg az Árak menüpontban! Szeretnél inkognitóban maradni?  Esetleg egyedi saját weboldal nevet, hogy rajongóid hamar megtaláljanak?  Az extrákat a megrendelőben, kiegészítő szolgáltatásként találod meg.

Belépés  ( menü)

Ha jelentkeztél a 30 napos tesztre,  akkor  megkaptad a naptár használati jogot. Lépj be a felső menüsor Belépés menüvel. Máris új menüpontok jelennek meg.   A videó alapján töltsd ki a megfelelő adatokat. Mi ellenőrizzük,  nehogy valami félrecsússzon. Ezután tudsz a naptárban időpontokat megadni.

Megrendelőid már interneten foglalnak

mozijegyet is. Te mire vársz?

Próbáld ki !

Naptárad beállítása

Állítsd be a naptáradban,  mely időpontokban érhető el a szolgáltatásod. Ezekről a beállítási lehetőségekről is küldtünk videót.    Szabadságon leszel?  Erre is van megoldásunk.  Egy időpontban többen is jelentkezhetnek? Nem probléma.

Segítünk !

Minden eddig felmerült kérdésre válaszoltunk a lap alján található Gyakori kérdések részben.  Feltöltés előtt nézd meg a Videókat. Ha mégsem sikerülne valami,  akkor a weboldal alján találsz egy email címet ide küldd el  nekünk a kérdésedet.  A Gyakori kérdések részben találod majd meg a választ.

Minták használata

Millió fajta weboldalt lehet készíteni. Ezért a megrendelőnek nehéz a döntés. Segítségedre lesznek a minta oldalak. Előre elkészítettük a design elemeket,  csak választanod kell. Viszont a Mintán belül a beállításoktól nem lehet eltérni. Megrendelés előtt nézd át, melyik az ami leginkább tetszik neked.

Több Naptár

Ha szeretnél több szolgáltatást és hozzájuk több naptárat kezelni, rendeld meg az EXTRA naptárat, melyben egy közös lapról fognak megnyílni az egyes szolgáltatások oldalai. Teljesen egyedi igényeket is elkészítünk, külön árajánlat alapján.